Welkom in België, in Vlaanderen, in Brussel...

België dankt zijn populariteit als meeting- & incentive bestemming aan zijn uitgebreide keuze aan locaties, zijn korte afstanden tussen de steden, een wereldwijde reputatie om zijn hoge normen en klantgerichtheid, zijn multiculturele geaardheid en vooral om zijn "art de vivre". Kortom, de geknipte bestemming. 

In het hart van Europa is de hoofdstad Brussl het thuisland van de Europese Unie, de SHAPE, de NAVO en meer dan 1.800 internationale verenigingen.Vlaanderens infrastructuur, gerangschikt in de wereldtop van meetingbestemmingen, is perfect geschikt voor àlle meetings, van kleine vergaderingen tot grote congressen. Het geavanceerde vervoersnetwerk garandeert u een naadloze aansluiting op de rest van het land en de rest van de wereld. 

België is een trefpunt waar verschillende culturen elkaar ontmoeten. Door die multiculturele achtergrond zijn de Belgen vlot meertalig en staan ze open voor andere culturen. In het epicentrum van Europa is Vlaanderen een smeltkroes van Europese en wereldwijde culturen. 

Levensgenieters voelen zich meteen thuis in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, uitmuntendheid en verscheidenheid gaan hand in hand in een land dat nog niet overal erkend wordt om zijn unieke "art de vivre". Van kunst tot mode, van gastronomie tot muziek: laat u verwennen terwijl u geniet van de verleidelijke jazztonen van Belgiës eigenste Toots Thielemans of de beroemde opera's die wereldwijd in de smaak vallen. En vóór u huiswaarts keert, moet u beslist ook even proeven van enkele van de meer dan 600 biersoorten, de overheerlijke mosselen, de aparte kazen en uiteraard van de Belgische chocolade…