Antwerpen Toerisme & Congres
Gent Congres
Kortrijk Regionaal Congresbureau
Meeting in Brugge
Meeting in Leuven
Meeting Kempen
Meeting Limburg
Toerisme Knokke-Heist
Toerisme Oostende
Toerisme Vlaams-Brabant
Visit Brussels
Westtoer


Westtoer

Vergaderen @ at the seaside

De Kust inspireert!
Een bruisende omgeving en een motiverend kader. Evenementen aan de Kust hebben net dat extraatje. Hotels en seminariefaciliteiten stralen er niet alleen stijl en professionalisme uit maar ook het goede kustleven. Ook een ontspannend moment hoort beslist bij het MICE-gebeuren. De Kust biedt u het perfecte kader om eigentijdse en stijlvolle incentives te organiseren. Wat denkt u van een initiatie in een trendy zeesport of een nocturne in de rand van een internationale kunsthappening?

http://dekust.org/NL/zakentoerist/
       
     

Meeting @ the countryside
Het authentieke Vlaamse hinterland


Het uitgestrekte polderlandschap en de verademende groene bossen in het diepe hinterland van West-Vlaanderen zorgen voor een stilte waar u helder van wordt. De drukte van de stad is veraf en dat biedt u de mogelijkheid om zaken geconcentreerd aan te pakken. De authentieke en historische hoeven en kastelen vormen een uniek decor voor uw zakenlunch en businessevents.

Het Brugse Ommeland biedt een uitstekend alternatief voor de MICE-organisator die Brugge al te vaak heeft aangedaan. Tegelijk biedt de nabijheid van de stad altijd weer mogelijkheden voor de invulling van een interessant cultureel of gastronomisch sociaal programma.

De Westhoek is de regio van de originele streekgerechten en de ambachtelijk gebrouwen bieren. Het is streek met een uitgesproken natuurpracht en een belangrijk cultuurhistorisch patrimonium. De nabijheid van de Franse grens, de IJzervallei, de West-Vlaamse heuvels en de monumenten uit de Eerste Wereldoorlog maken van de Westhoek een originele en buitengewoon charmante MICE-locatie.

Westtoer, uw gids voor MICE

U stelt terecht hoge eisen aan uw businessevents. U apprecieert het advies van een specialist uit de regio omdat deze u helpt om uit het immense aanbod aan seminariemogelijkheden de juiste keuze te maken. Westtoer is zon'n specialist. Daarom is het uw eerste halte op weg naar de Kust en het West-Vlaamse hinterland.
     
> gratis advies en begeleiding
> geen prospectie vereist
> tijdswinst
> kwalitatieve contacten